• Najviši kvalitet POSM-a
  na tržištu

  SIM Solution ima najniži procenat reklamacija na proizvode na tržištu.

 • Dizajn, projektovanje
  i proizvodnja

  SIM Solution nudi kompletnu uslugu u POS sektoru, od idejnog rešenja do montaže.

 • Zadovoljstvo klijenata
  na prvom mestu

  Kvalitet naših proizvoda se oslikava u broju uspešno realizovanih projekata i poverenju naših klijenata.

Kvalitet

Svoj maksimum ne postižemo samo korišćenjem savremene opreme i moderne tehnologije, već i uz stručan kadar koji učestvuje u procesu stvaranja.

Poverenje

Pružajući klijentima proizvode premijum kvaliteta, zauzvrat dobijamo poverenje kao najvažniju potvrdu ispunjavanja njihovih očekivanja.

Posvećenost

Naša posvećenost poslu se oslikava najvišim nivoom organizacije i jedinstvenom kontrolom kvaliteta. Pristupamo svakom projektu individualno, odgovorno i precizno.

Kreativnost

Radeći zajedno sa klijentima, trudimo se da osmislimo najinovativnija kreativna rešenje kako bismo osigurali prepoznatljivost njegovih proizvoda.


O NAMA

Ko smo mi_

SIM Solution je kompanija koja se bavi dizajnom, proizvodnjom i montažom POS proizvoda najvišeg kvaliteta. Odlikuje nas brz, precizan i pouzdan način rada, a poverenje klijenata vidimo kao najvažniju potvrdu naše težnje ka stvaranju vrhunskog proizvoda.

Naš rad_

O kvalitetu naših proizvoda svedoče mnogobrojni uspešnoizvedeni projekti i brojna pozitivna iskustva klijenata.  Imamo najbolji odnos cene i kvaliteta i najmanji procenat reklamacija na tržištu.


RADIMO ZA

Duvanska industrija
FMCG
Kozmetična industrija

Katalog proizvoda_

Pogledajte najnoviji SIM Solution katalog proizvoda za još više informacija o kompaniji i novim proizvodima.  Kliknite na dugme ispod kako bismo vam u najkraćem roku poslali katalog mejlom.


Naši kontakti

_

© SIM Solution d.o.o. 2021. All rights reserved